Bekend van:

Kijk vanaf nu écht nooit meer om naar je energie!

  • Eén keer inschrijven
  • Zekerheid in tarieven
  • Gratis doorlopende service

Bekijk binnen enkele stappen hoe jij vanaf nu nooit meer te veel betaalt.

Zo werkt Vanzelf

Energie aanvragen nieuwe woning

1. Eenmalig aanmelden

Je geeft eenmalig jouw voorkeuren aan ons door en wij speuren doorlopend de energiemarkt af naar een goede deal voor jou.

2. Doorlopend een goede energiedeal

Je stapt alleen over als het nodig is. Een nieuw aanbod van jouw huidige aanbieder kan ook de beste deal voor jou zijn.

verhuizing van energie
auto-switch goede energiedeal

3. Jij hebt de regie

Jij beslist of je over wilt stappen en wij regelen de rest. Dat kost jou niets en je kunt op ieder moment opzeggen.

Dit zeggen anderen over ons

Vraag & Antwoord

Je meldt je gratis online aan. Eenmalig. Tijdens je aanmelding geef je jouw voorkeuren aan ons door, bijvoorbeeld ‘Nederlands groen’. Vervolgens controleren we samen of jouw gegevens kloppen. Dit proces duurt ongeveer 3 minuten.

Wij gaan dan op zoek naar een goede energiedeal voor jou. Jij bepaalt of je ons voorstel een goed aanbod vindt.

Nadat de aanmelding bij je nieuwe leverancier geslaagd is, houden wij in de gaten of er een betere energiedeal voor je in de markt is. Op het moment dat we die tegenkomen, laten we je dat weten via e-mail. Het gaat allemaal Vanzelf.

Gemiddeld besparen onze klanten € 400 per jaar met onze gratis service. Deze berekening is gebaseerd op de huidige Vanzelf klantenbase.

Afhankelijk van je daadwerkelijke verbruik en een tussentijdse wijziging van het variabel leveringstarief kunnen de jaarkosten hoger of lager uitvallen. Variabele tarieven veranderen over het algemeen 2x per jaar: op 1 januari en 1 juli.

Vanzelf heeft al jarenlang ervaring met energieleveranciers. Zodoende zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Dit nemen we mee om ervoor te zorgen dat we jou een gunstige energiedeal kunnen aanbieden.

Prijsvergelijkers gaan ook voor je op zoek naar de gunstigste energiedeals maar vervolgens moet je die zelf met elkaar vergelijken. Bij ons hoeft dat niet. Nadat je jouw gegevens en voorkeuren aan ons hebt doorgegeven gaan wij voor je op zoek naar een goede energiedeal. Het enige wat jij daarna nog hoeft te doen is beslissen of je ook daadwerkelijk wilt overstappen. Wij regelen de rest.

Op het moment dat je je overstap laat regelen door Vanzelf, gaan we een langdurige samenwerking met je aan. Dit houdt in dat we steeds weer op zoek gaan naar een goede deal zodra je energiecontract is afgelopen.

Onze dienstverlening kost jou niets. Dat kan omdat wij een vergoeding van € 2,50 per maand krijgen van de energieleverancier waar jij naar overstapt. Die vergoeding is hetzelfde voor alle leveranciers waar we mee samenwerken. We trekken dus geen partijen voor.

Vanzelf ontzorg

Maak tijd vrij voor leukere dingen dan je energierekening