Logo
badge
Vanzelf is aangesloten bij CIRE. Dit is terug te zien in het CIRE keurmerk. Dit initiatief wordt ondersteund door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Het verhaal achter het merk Vanzelf

Vanzelf energie

Het ontstaan van Vanzelf

Veel mensen vinden het regelen van hun energiezaken gedoe. Wij snappen dat, want het zoeken naar het beste contract op basis van jouw voorkeuren kost tijd. Tijd die je liever besteedt aan leuke dingen. De kans is echter groot dat je teveel betaalt voor je energie door nooit je contract aan te passen.

Dat is de reden waarom wij Vanzelf zijn gestart. Wij kennen de energiemarkt als geen ander en nemen jou de zoektocht naar een goede deal graag uit handen. Zo bespaar je op je energie en houd je ook nog tijd over voor de leuke dingen in het leven.

energievergelijken
goedkoopste energie

Wij zijn geen nieuw bedrijf

Vanzelf is een onderdeel van de Connecthing Group. Wij faciliteren bedrijven bij het verkopen van energie en aanverwante producten en diensten. Ook zijn we de initiatiefnemers van het transparantiekeurmerk CIRE voor verkopers van energiecontracten, waarmee we agressieve en misleidende verkoop tegen willen gaan.

Sinds 2008 hebben we in samenwerking met onze partners al meer dan 1 miljoen gebruikers geholpen aan een goed energiecontract. We vonden de tijd dan ook rijp om niet alleen bedrijven bij te staan met onze kennis van de energiemarkt maar ons ook direct te gaan richten op consumenten..

Onze spaarbelofte

Door je aan te melden bij Vanzelf geef je ons de bevoegdheid om namens jou energiecontracten af te sluiten. We beloven je dat we ons uiterste best doen om een goede energiedeal voor je te vinden.

We laten je vanzelfsprekend alleen overstappen of verlengen als dat voor jou gunstig is. Wij mailen jou het aanbod en zo hou jij de regie.

Wil jij ook niet meer teveel betalen door níet met je energiezaken bezig te zijn?

goedkoopste energie leverancier

Vanzelf. Een doorlopende dienst.

beste energiedeal
Vul je voorkeuren en verbruik eenmalig in
1
Beste energiedeal
Ontvang een persoonlijk aanbod van ons
2
energiecontract verhuizen
Kies het aanbod wat het beste bij jou past
3
energie deal
Het is gelukt! Je hebt vanaf nu altijd een goede deal
4
goedkope stroom
We blijven de energiemarkt voor je afspeuren
beste energie deal

Maak tijd vrij voor leukere dingen dan je energierekening

Over CIRE

Vanzelf is aangesloten bij CIRE. Dit is terug te zien in het CIRE keurmerk. Dit initiatief wordt ondersteund door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en is voornamelijk bedoeld om agressieve energieverkopers tegen te gaan. Het doel is om jou als consument te beschermen en om de markt van energie-intermediairs transparanter te maken.

Website CIRE