Vanzelf logo

Jouw energiezaken altijd goed geregeld. Ook zakelijk.

  • Jij bent op zoek naar een zakelijk energiecontract.
  • Wanneer je contract afloopt helpen wij je met het verlengen of vernieuwen van je contract.
  • Altijd de zekerheid van een goed energiecontract. Kosteloos!


Hoe werkt Vanzelf Zakelijk?

Bekijk binnen enkele stappen hoe jij vanaf nu nooit meer te veel betaalt.

Bekend van: Trouw, Nu.nl en Kieskeurig

Klantenbeoordeling:

Betaal nooit meer teveel

Jouw energiezaken altijd vanzelf en goed geregeld.

Zo werkt Vanzelf Zakelijk

Jouw zakelijke energiecontract verschilt niet veel van een energiecontract voor bij je thuis én toch is het anders. Het verbruik is anders (vaak veel hoger) en de aansluiting is anders. Sta jij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kom je in aanmerking voor een zakelijk energiecontract.

Energie vergelijken
overstappen met gemak

Het zoeken naar een gunstige zakelijke energiedeal kost tijd. Wij volgen de energiemarkt en zoeken naar geschikte zakelijke energiedeals zodat jij dat niet hoeft te doen. Wij vergelijken de zakelijke energiecontracten voor jouw bedrijf en geven je hier graag advies over.

Jij kiest het zakelijke energiecontract dat het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. Zo heb je altijd de zekerheid van een goed energiecontract.

Vanzelf energie

Ook handig om te weten over Vanzelf Zakelijk.

Sta jij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je in aanmerking komen voor een zakelijk energiecontract. 

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een zakelijk kleinverbruiker: ZZP of MKB en een zakelijk grootverbruiker. Het verschil zit voornamelijk in de mate van energieverbruik. Een zakelijk kleinverbruiker maakt gebruik van een voorschotbedrag. Bij een zakelijk grootverbruik word je gefactureerd op het daadwerkelijke verbruik. 

Bij ons kun je terecht voor een zakelijk MKB energiecontract. Heb je hier specifieke vragen over? Laat het ons weten via de chat, telefoon of per e-mail: klantenservice@vanzelf.nl.

Als zakelijk kleinverbruiker krijg je één factuur voor je energieverbruik en je netwerkkosten. Ben je grootverbruiker, dan worden de kosten voor je netbeheerder apart in rekening gebracht. De elektriciteitsaansluiting is groter dan 3 x 80 Ampère en/of de gasaansluiting groter dan 40 m3 per uur.

Verder betaal je als kleinverbruiker maandelijks een voorschotbedrag en ontvang je jaarlijks een jaarrekening. Dat is te vergelijken met een particuliere overeenkomst, zoals je dat voor jouw woning ook ontvangt. Wanneer je een zakelijk grootverbruiker bent wordt er een energiecontract op maat gemaakt. Vervolgens betaal je elke maand voor de energie die je daadwerkelijk verbruikt in plaats van een voorschot.

Ja! Inschrijven is kosteloos voor jou. Wij zorgen voor het beste aanbod voor jouw bedrijf en krijgen een vergoeding vanuit de energieleverancier.

Je kunt bellen met onze klantenservicemedewerkers via het telefoonnummer 085 – 05 13 800 (lokaal tarief), bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00. Maar je kan ook een e-mail sturen naar info@vanzelf.nl.

Als je ondernemer bent met een KvK-inschrijving en je bent kleinverbruiker, dan kan je zakelijke energie aanvragen. Of je een kleinzakelijke verbruiker bent, hangt af van de capaciteit van je elektriciteits- of gasaansluiting.

Kleinzakelijke verbruiker:
De capaciteit van de elektriciteitsaansluiting is kleiner dan of gelijk aan 3*80 Ampère en de capaciteit van de gasaansluiting is kleiner dan of gelijk aan 40m3 per uur.

De kleinzakelijke verbruiker kan gebruik maken van Vanzelf.

Je kunt onze samenwerking op elk moment kosteloos beëindigen. De overeenkomst met jouw energieleverancier loopt op dat moment wel nog tot einde contractdatum door. Daarna gaat het niet meer vanzelf.

Opzeggen doe je door een e-mail te sturen naar: opzeggingen@vanzelf.nl.

Dit zeggen anderen over ons​

Jouw energiezaken altijd goed geregeld.

Door ons zit je altijd goed, wij zorgen ervoor dat je energiecontract altijd up to date is. Zo betaal je nooit meer te veel. Én hier hoef je niks voor te doen! Want dat doen wij voor je. Gratis!

1

Meld je gratis aan en geef aan wat je situatie en verbruik is.

2

Wij bieden je de beste oplossing die perfect bij jouw wensen/situatie past!

3

We regelen de overstap en jij hoeft niets te doen!

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.