Vanzelf logo

Over onze energieleveranciers

Hieronder vind je een overzicht van de energieleveranciers in Nederland. Op deze pagina kun jij informatie vinden over de energiemaatschappijen en ze met elkaar vergelijken. Dit overzicht helpt jou om te zien waar de verschillen zitten per leverancier en daarmee wie de beste energieleverancier is voor jou!

energieleverancier Eneco

Eneco

Eneco behoort tot de grotere energiebedrijven van Nederland. Naast dat de aanbiedingen van Eneco voorzien zijn van 100% groene stroom proberen ze hun klanten te helpen met het verduurzamen van hun huis.

Lees meer over deze energieleverancier »
Energieleverancier Essent

Essent

Essent is marktleider in de Nederlandse energiemarkt. Ze leveren gas en stroom aan particulier, ZZP, zakelijk en grootzakelijke klanten. Essent streeft naar een duurzamere toekomst waarin de energiekosten te betalen zijn.

Lees meer over deze energieleverancier »

In Nederland mag je zelf een energieleverancier kiezen.
Kijk hier welke energieleverancier het beste bij jou past.

Kies de beste energieleverancier voor jouw huishouden

Het zoeken naar een goede energieleverancier is niet altijd even makkelijk.  Om te weten wie het beste bij jou past moet je rekening houden met verschillende aspecten: gasverbruik, stroomverbruik, soort huishouden etc. Er komen veel verschillende kosten op jouw energierekening waardoor het soms onduidelijk wordt. 

Wij bij Vanzelf helpen jou met het vergelijken van de energiemaatschappijen. Wij nemen de last van het zoeken naar de beste energieleverancier uit handen en zorgen ervoor dat jij altijd een gunstige deal 

krijgt die past bij jouw situatie. Op deze manier hoef je zelf niet meer bezig te zijn met het vergelijken van je stroom en gas. Zo hou jij tijd over voor de leuke dingen! Als je je bij ons inschrijft helpen wij jou elke jaar weer.

Als het voordeliger is om over te stappen dan brengen wij je op de hoogte. Het kan ook voordeliger zijn om jouw contract te verlengen bij jouw huidige leverancier, ook daar helpen we je mee.

Goed om te weten dat wij compleet onafhankelijk werken. Wij krijgen een vaste vergoeding per maand van €2,50 per aansluiting. Dit is voor alle leveranciers hetzelfde. Dit betekent dat wij geen energieleveranciers voortrekken.

In Nederland mag je zelf een energieleverancier kiezen.
Kijk hier welke energieleverancier het beste bij jou past.

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.