Vanzelf logo

Algemene informatie over Eneco

Eneco is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van energie. De wortels van Eneco gaan terug naar de 19e eeuw. Na een rijke historie van fusies en samenwerkingen van de gemeentelijke nutsbedrijven Rotterdam, Den Haag en Dordrecht is besloten om in 1995 alle bedrijven te fuseren om door te gaan als Eneco. Vandaag de dag is Eneco een van de grootste bedrijven in de energiemarkt.

In 2007 koos Eneco als een van de eerste grote energiebedrijven voor een duurzame koers. Daarom zijn de aanbiedingen van Eneco vandaag de dag 100% van groene stroom voorzien.

energieleverancier Eneco

Adres
Marten Meesweg 5
3068 AV, Rotterdam

Opgericht in
1995

3000
medewerkers

Klantenservice
Op werkdagen van 08.00 – 18.00 uur

Kosten klantenservice
Lokaal tarief

Is Eneco een energieleverancier die past bij jou?

Het zoeken naar een goede energieleverancier is niet altijd even gemakkelijk. Ze leveren allemaal gas en stroom en toch verschillen ze van elkaar. Bij het zoeken naar een nieuwe energieleverancier nemen wij de punten jij belangrijk vindt mee. Wil jij een energieleverancier die uitsluitend groene stroom levert? Vind jij een welkomstkorting interessant? Tijdens jouw inschrijving geef je dit eenvoudig door. Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten!

Door jaarlijks opnieuw naar je energierekening te kijken kun je veel geld besparen. Klinkt dit als veel werk? Schrijf je in bij ons en wij helpen jou steeds weer aan een nieuw energiecontract. Zo zorgen we ervoor dat energietarieven vergelijken of de beste energieleverancier voor jou vanzelf geregeld wordt!

Je mag zelf een energieleverancier kiezen. Kijk daarom meteen of jij kunt besparen op je energierekening.
Wil je meer weten over door ons aangeboden energieleveranciers?
Bekijk dan onze energieleveranciers overzichtspagina.

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.