Vanzelf logo

Over onze zakelijke energieleveranciers

Niet elke energieleverancier in Nederland biedt energiecontracten aan voor consumenten en zakelijke klanten. Wij begrijpen dat ondernemers ook graag de goedkoopste zakelijke energieleverancier willen vinden. Wij hebben alle zakelijke energieleveranciers op een rij gezet zodat jij gemakkelijk zakelijke energieleveranciers kan vergelijken en de beste energiedeal kan uitkiezen.

Zakelijk energie vergelijken?

Ben jij op zoek naar een gunstig zakelijk energiecontract?

Zit jij al een lange tijd bij dezelfde energieleverancier? Dan kan het gunstig zijn om de overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier. Door je energiecontract te vernieuwen kun je wellicht flink besparen.  

Als het voordeliger is om over te stappen dan houden wij je op de hoogte. Het kan ook voordeliger zijn om jouw contract te verlengen bij je huidige zakelijke energieleverancier, ook daar helpen we je mee.

Goed om te weten dat wij volledig onafhankelijk werken. Wij krijgen een vaste vergoeding per aansluiting. Dit is voor alle energieleveranciers hetzelfde. Dit betekent dat wij geen energieleveranciers voortrekken.

In Nederland mag je zelf een energieleverancier kiezen.
Kijk hier welke energieleverancier het beste bij jou past.

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.