De zakelijke energietarieven

Sinds 2022 helpt Vanzelf bij het vinden van een goed zakelijk energiecontract. We snappen dat je graag wilt weten wat de energieprijzen zijn voor ondernemers.

Op deze pagina geven we meer informatie over de huidige energieprijzen, de verwachting van de energieprijzen in 2022 en de verdere ontwikkeling van de energieprijzen in de toekomst.

Zakelijke energietarieven

Ontwikkeling van de energietarieven

De ontwikkeling van de energieprijzen is voor ondernemers heel belangrijk.

De energietarieven zijn in 2021 en 2022 flink gestegen en de verwachting is dat de energieprijzen zullen blijven stijgen. We houden je graag up-to-date met de energietarieven. Door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends binnen de energiemarkt.

De huidige energietarieven

De energieprijzen zijn in 2022 flink omhoog geschoten. Dit komt omdat het aanbod krimpt en de vraag stijgt. De energieprijzen zijn in 1 jaar tijd 86% omhoog gegaan (bron: CBS, 2022). De overheid gaat deze prijsstijging deels compenseren door de energiebelasting te verlagen. Dit doen ze voor zowel particuliere als zakelijke energieafnemers.
energie zakelijk

Vind een zakelijk energiecontract met de hulp van Vanzelf

Meld je aan om een geschikt zakelijk energiecontract te vinden. Wij vergelijken de zakelijke energiecontracten voor jouw onderneming en geven hier graag advies over. Uiteindelijk kies jij het zakelijke energiecontract dat het best bij jouw onderneming past.

Vind een zakelijk energiecontract met de hulp van Vanzelf.
Schrijf je in en wij zoeken naar de beste zakelijke energiedeal voor jouw onderneming.