Vanzelf logo

Algemene informatie over Essent

Essent levert stroom en gas aan zowel particulieren als aan ondernemers en bedrijven (ZZP’ers, MKB’ers en grootzakelijke klanten).

Essent is een van de grootste energieleveranciers van Nederland en actief sinds 1999. Het bedrijf biedt niet alleen energie aan op de Nederlandse, maar ook op de Belgische markt. Het hoofdkantoor van Essent is gevestigd in Den Bosch. Essent is tevens eigenaar van energiedirect.nl.

Energieleverancier Essent

Adres
Willemsplein 4
5211 AK ‘s-Hertogenbosch

Opgericht in
1999

400
medewerkers

Klantenservice
Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Kosten klantenservice
Lokaal tarief

Is Essent een energieleverancier die past bij jou?

Het zoeken naar een goede energieleverancier is niet altijd even gemakkelijk. Ze leveren allemaal gas en stroom en toch verschillen ze van elkaar. Bij het zoeken naar een nieuwe energieleverancier nemen wij de punten jij belangrijk vindt mee. Wil jij een energieleverancier die uitsluitend groene stroom levert? Vind jij een welkomstkorting interessant?  Tijdens jouw inschrijving geef je dit eenvoudig door. Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten!

Door jaarlijks opnieuw naar je energierekening te kijken kun je veel geld besparen. Klinkt dit als veel werk? Is er al genoeg waar je aan moet denken? Schrijf je in bij ons en wij helpen jou steeds weer aan een nieuw energiecontract. Zo zorgen we ervoor dat energietarieven vergelijken of de beste energieleverancier voor jou vanzelf geregeld wordt!

Je mag zelf een energieleverancier kiezen. Kijk hier of jij kunt besparen op je energierekening.
Wil je meer weten over door ons aangeboden energieleveranciers?
Bekijk dan onze energieleveranciers overzichtspagina.

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.