Vanzelf logo

Algemene informatie over DELTA Energie

Delta Energie helpt de klant met de stap zetten naar een CO2-neutraal en duurzamer leven. Ze bieden al jaren lang 100% groene stroom voor alle huishoudens. Naast energie helpen ze ook met het verduurzamen van je huis. Als ze inzicht krijgen op je energieverbruik kunnen ze een gedegen advies geven. Daarnaast bieden ze praktische en duurzame oplossingen samen met partners zoals: zonnepanelen, cv-ketels en laadpalen voor elektrische auto’s.
Delta Energie

Adres
Buitenruststraat 10
4337 EH Middelburg

Opgericht in
1991


medewerkers

Klantenservice
Op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur

Kosten klantenservice
Lokaal tarief

Is Delta een energieleverancier die past bij jou?

Het zoeken naar een goede energieleverancier is niet altijd even gemakkelijk. Ze leveren allemaal gas en stroom en toch verschillen ze van elkaar. Bij het zoeken naar een nieuwe energieleverancier nemen wij de punten jij belangrijk vindt mee. Wil jij een energieleverancier die uitsluitend groene stroom levert? Vind jij een welkomstkorting interessant?  Tijdens jouw inschrijving geef je dit eenvoudig door. Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten!

Door jaarlijks opnieuw naar je energierekening te kijken kun je veel geld besparen. Klinkt dit als veel werk? Is er al genoeg waar je aan moet denken? Schrijf je in bij ons en wij helpen jou steeds weer aan een nieuw energiecontract. Zo zorgen we ervoor dat energietarieven vergelijken of de beste energieleverancier voor jou vanzelf geregeld wordt!

Je mag zelf een energieleverancier kiezen. Wil je weten jij kunt besparen op je energierekening?

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.