Vanzelf logo

Algemene informatie over Clean Energy

Clean Energy is onderdeel van Holthausen Groep. Door elke dag te streven naar een schonere toekomst loopt de Holthausen groep voorop op het gebied van duurzame oplossingen in Nederland.

Clean Energy wil samen met hun klanten een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. Dit doen zij door alleen groene energie te leveren en door te investeren in lokale duurzame projecten, bijvoorbeeld door de samenwerking met de stichting Trees for All. Daarmee willen zij een bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van de leefomgeving.

Clean Energy logo

Adres
Stavangerweg 16
9723 JC Groningen

Opgericht in
2017


medewerkers

Klantenservice
Op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur

Kosten klantenservice
Lokaal tarief

Is Clean Energy een energieleverancier die past bij jou?

Het zoeken naar een goede energieleverancier is niet altijd even gemakkelijk. Ze leveren allemaal gas en stroom en toch verschillen ze van elkaar. Bij het zoeken naar een nieuwe energieleverancier nemen wij de punten jij belangrijk vindt mee. Wil jij een energieleverancier die uitsluitend groene stroom levert? Vind jij een welkomstkorting interessant?  Tijdens jouw inschrijving geef je dit eenvoudig door. Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten!

Door jaarlijks opnieuw naar je energierekening te kijken kun je veel geld besparen. Klinkt dit als veel werk? Schrijf je in bij ons en wij helpen jou steeds weer aan een nieuw energiecontract. Zo zorgen we ervoor dat energietarieven vergelijken of de beste energieleverancier voor jou vanzelf geregeld wordt!

Je mag zelf een energieleverancier kiezen. Kijk daarom meteen of jij kunt besparen op je energierekening.
Wil je meer weten over door ons aangeboden energieleveranciers?
Bekijk dan onze energieleveranciers overzichtspagina.

Klachtenprocedure

Vervelend dat er iets is voorgevallen waardoor je een klacht hebt. Om dit zo goed mogelijk op te lossen vragen we je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op.

Vanzelf energie

Je klacht is verstuurd!

We vinden het heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Jammer om te horen dat je een klacht hebt en DANK voor het melden hiervan. Binnen 14 dagen nemen we contact met je op. We gaan ervan uit dat we tot een goede oplossing zullen komen.

Heb je ondertussen nog vragen? We zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch op 085 – 05 13 800. We helpen je graag.